Konsulentteam til NokiAlli

NokiAlli søger konsultentteam til en krævende opgave i februar 2016.

NokiAlli har vundet et EU udbud, der skal hjælpe en række små start up virksomheder i Finland frem til succes. Tidsrammen for gennemførelsen er meget stram (20 timer), og mængden af opdrag, der skal løses, vil kræve en koncentreret indsats af en større gruppe specialicerede konsultteam. Derfor søger NokiAlli  efter kvalificerede konsulenter til de krævende opgaver.

NokiAlli er en konsulenttjeneste med speciale i at bistå med både praktisk og teoretisk forretningsudvikling, marketing, ledelse & forskningsstøtte. NokiAlli lægger stor vægt på at medarbejderne også kan løse praktisk opgaver, ofte med begrænsede eller naturligt forekommende materialer og almindeligt håndværktøj. Læs mere om NokiAlli og vores værdier på www.nokialli.eu.

Jobbet udføres i tæt samarbejde med din makker, og det forventes at I gennem træning og forberedelse har styrke til at gennemføre en hvilken som helst opgave af fysisk, praktisk og mental form. Finland kan være uvejsomt, lidt øde og terrænet ukendt for deltagere fra Danmark, så det er vigtigt at I også har styr på orienteringen.

Vi forventer at I:

 • har udstyr og erfaring i opgaveløsning under alle vejrforhold, men med særlig kompetence indenfor skandinavisk post- industriel vinter (dvs sne, slud, regn, frost og varierende vind).
 • har analytiske evner indenfor mange – tit fremmedartede – dicipliner.
 • er stærke til orientering efter flere korttyper (uden brug af elektroniske hjælpemidler).
 • har håndelag til løsning af praktiske opgaver.
 • har gastronomiske evner til at frembringe velsmagende retter i et primitivt køkken.
 • ikke vil efterlade spor i terrænet, der kan afsløre NokiAlli’s aktiviteter.
 • så vidt muligt, uophørligt dag og nat vil arbejde mod målet og det endelige opsamlingspunkt.
 • betaler 745 kr pr konsulentteam til NokiAlli, hvis I antages til opgaven.

Vi tilbyder:

 • En oplevelse ud over det sædvanlige.
 • Betydeligt og synligt slid på dit udstyr.
 • Udvidelse af din erfaringsbase.
 • Livslang hæder og anerkendelse, hvis I gennemfører.
 • Deltagelse i NokiAlli’s bonusprogram, hvor de bedste konsulentteam i flere kategorier præmieres.

Til opgaven i februar 2016 skal vi bruge omkring 75 engagerede konsulentteams. Et konsulentteam skal være specialiseret eller kvalifeceret indenfor et af følgende kompetenceområder:

alli_cyan_seniorSenior-analytiker team – har lang erfaring indenfor den type opgaver og under de vilkår og forhold som NokiAlli arbejder under. Særligt opgaver, der stiller særlige krav til analyse og omtanke er jeres styrke. Bemærk at I behøver ikke at være fyldt 24 år for at arbejde som seniorkonsulenter.

alli_rød_traineeTrainee team – skal bestå af nye konsulter, der ikke tidligere har arbejdet for NokiAlli eller et af de øvrige selskaber indenfor Allikom Holding Group. Et trainee forløb er en god mulighed for de lidt yngre konsulenter til at hente erfaring og prøve kræfter med branchen. Bemærk at begge konsulenter i et trainee team skal opfylde kriteriet for at konsulentteamet kan indgå i et trainee-forløb.

alli_groen_kreativKreative team – kan løse alle praktiske opgaver og håndværksmæssige opgaver med særlig snilde og kreativitet. Der stilles ingen særlige krav til et kreativt team, men forventningerne til opgaveløsningen er naturligvis helt i top.

alli_gul_orienteringOrienteringskyndige team – farer ikke vild og går ikke forkert. Det indre kompas er toptunet og fokuseret på hurtigt og fejlfri orientering gennem alle terræntyper, under alle vejrforhold både nat og dag.

alli_orange_gastroGastronomi team – kan frembringe fantastisk og velsmagende mad, gerne udfra begrænsede eller tilfældige råvarer under primitive forhold. I har styr på såvel grundlæggende som mere avancerede teknikker indenfor madlavning.

I ansøgningen skal I som konsulentteam angive og begrunde hvilket kompetenceområde, der dækker jeres særlige fælles styrke. Der må kun angives eet kompetenceområde. Derudover skal ansøgningen i øvrigt såvel direkte som indirekte begrunde og motivere, hvorfor NokiAlli skal bruge netop Jer til opgaven. Ansøgningen skal endvidere indeholde navn på jeres konsulentteam samt to vellignende sommerbilleder af teamets medlemmer.Ansøgninger skal sendes som almindeligt brev til:

NokiAlli
Allikom Holding Group
Att: HR Afdelingen
Tønsbergvej 70
4000 Roskilde

Ansøgninger modtaget efter 7. december 2015 kl 12:00 kan ikke forventes behandlet.

Læs NokiAlli’s rekruteringsprocedure grundigt inden I sender jeres ansøgning.

NokiAlli opfordrer alle seniorer indenfor spejderkorps tilsluttet Drenge- og Pigespejdernes Fællesråd (DDS, KFUM, KFUK, DDS Sydslesvig og DBS) uanset rase og køn til at søge. Ansøgning kræver, at begge medlemmer i et konsulentteam er gyldige medlemmer af et spejderkorps. NokiAlli kræver at begge medlemmer af et konsulentteam er fyldt 15 år ved opgavens start (6/2-2016). NokiAlli foretrækker yngre konsultenter. Hvis een eller begge konsulenter i et konsultentteam er fyldt 24 år ved opgavens start betragte konsulentteamet som et veteran-team. Konsulentteam i veteranklassen kan ikke deltage i NokiAlli’s normale bonusprogram. Der vil kun være et begrænset antal stillinger til den type konsulentteam.

Har du spørgsmål vedrørende job hos NokiAlli eller jeres ansøgning?

Læs om rekruteringsproceduren, jobbet og næste opgave inden du skriver til NokiAlli på kontakt@nokialli.eu eller følg os på Facebook.

NokiAlli kan desværre ikke kontaktes per telefon, men vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.

 

NokiAlli